Προηγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, συστήματα ελέγχου πρόσβασης, πυρασφάλειας και συναγερμού.

Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης

Διαθέτουμε από την πιο μικρή και διακριτική κάμερα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου μέχρι την πιο σύνθετη λύση με φακούς αυτόματης εστίασης, χαμηλής φωτεινότητας, δυνατότητες ζουμ, συσκευές μακρόχρονης καταγραφής, έγχρωμες οθόνες και ψηφιακούς πολυπλέκτες.

Σε όλα τα συστήματά μας παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας και υπεύθυνο service από τους έμπειρους τεχνικούς μας. Τεχνικός σύμβουλος της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας για να μελετήσει και να σας προτείνει την καλύτερη λύση.

Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης

Φιλικά προς τον χρήστη συστήματα ελέγχου εισόδου και εξόδου που σας επιτρέπουν πολύ εύκολα να ελέγχετε και να επιτρέπετε ή να περιορίζετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους χώρους και συγκεκριμένα άτομα.

Συστήματα Πυρασφαλείας

Ηλεκτρονικοί πίνακες πυρανίχνευσης, ανιχνευτές θερμότητας και καπνού, θερμοδιαφορικοί, ανεξάρτητοι ή σε συνεργασία με τα συστήματα συναγερμού, προσφέρουν άριστη πρόληψη στον κίνδυνο από φωτιά.

Συστήματα Συναγερμού

Τελευταίας τεχνολογίας εισαγόμενα συστήματα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Με τη μεγάλη ποικιλία τους καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χώρου από την πιο μικρή κατοικία μέχρι την πιο πολύπλοκη εγκατάσταση.